Misschien is verkoopstyling iets voor u?

Wilt u graag uw woning verkopen?  Staat uw woning te koop, maar is er weinig belangstelling voor? Misschien is verkoopstyling iets voor u?  

Op de huidige woningmarkt is het van belang, dat uw woning opvalt in het grote aanbod. Op de bekende woningverkoopsites, wordt een woning vaak met enkele muisklikken beoordeeld. Zeker als er meerdere woningen in één straat te koop staan, is de verleiding hiertoe groot. Door te zorgen voor rust op de foto’s,  harmonie in gebruikte kleuren en meubilair, zal uw woning op een positieve manier opvallen. De techniek die hiervoor gebruikt wordt noemen we verkoopstyling.

Marja Braak van Difference Verkoopstyling bekijkt uw woning met een frisse blik. Zij kan zich verplaatsen in een kijker die uw woning voor het eerst ziet. Door enkele (kleine) veranderingen door te voeren, kan de woning een grotere groep potentiële kopers aanspreken. In de meeste gevallen doet zij dit met uw eigen meubels. Door accent te leggen op de pluspunten van uw woning èn de aanwezige ruimte te benadrukken.

Staan er geen meubels meer in uw woning?  Geen probleem.  Bij Difference Verkoopstyling kunt u  vlotte en aansprekende meubels huren. Er worden verschillende mogelijkheden aangeboden: Zo kunt u echte meubelen huren, als pakket maar ook los. Ook kunt u gebruik maken van Cubiqz® elementen. Dit zijn kartonnen elementen in combinatie met overtrekhoezen. Als de ruimte compleet is aangekleed, bijna niet van echt te onderscheiden. En belangrijker nog: de ruimte is door de kijker goed in te schatten. Zou dit mijn woonkamer / slaapkamer kunnen zijn?

Is uw interesse gewekt? En wilt u ook ervaren wat een frisse blik voor uw woning kan doen?                                      

Voor informatie kunt u vrijblijvend bellen met  Marja Braak van Difference verkoopstyling. 

06 – 179 137 60

Of neem contact op via het contactformulier.

Difference Verkoopstyling is aangesloten bij het Landelijk Netwerk voor Verkoopstylisten  LNV®