Inrichting voor modelwoningen en lege ruimten

Een ingerichte ruimte prikkeld het voorstellingsvermogen van de bezoeker. Door de geplaatste meubelen kan men zich voorstellen hoe de eigen meubelen in de ruimte verdeeld zouden kunnen worden. Ook is beter in te schatten hoe groot een ruimte eigenlijk is.

Dit gegeven maakt, dat het huren van tijdelijk meubilair bijzonder interessant is voor projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en woningbouwcooperaties. Ten behoeve van een nieuwbouwproject, of ter bevordering van de verkoop van woningen vanuit de verhuur.

Woonkamer ingericht met Cubiqz elementen van karton
Foto met speciale dank aan Styllies

Ook voor particulieren en makelaars is tijdelijke inrichting een zeer geschikte keuze. Woningen die al verlaten zijn, zijn doorgaans moeilijker te verkopen. Lege ruimtes spreken niet tot de verbeelding. De mogelijkheden zijn groot en voor ieders budget.

*  Meubelverhuur.  Mogelijkheid tot complete inrichting van de woning, in de ruimste zin van het woord. Dit betreft tijdelijke vloerbedekking, meubels en accessoires. Indien gewenst gecompleteerd met planten en maandelijkse schoonmaak.

*  Decorkeuken® of Decorbadkamer®. Tijdelijke keuken of badkamer aanbrengen in de ruimte. Alle gebruikte onderdelen zijn echt, echter niet aangesloten. Na de huurperiode is alles te verwijderen, zonder schade aan te brengen aan de betreffende ruimte.

*  Low-budget meubelhuurpakket® voor de drie belangijkste ruimten in de woning. Woonkamer, Master-bedroom en kinderkamer. Te huren per maand of per jaar.

*  Inrichting van de ruimtes met kartonnen meubelen van Cubiqz®. Dit is een zeer budget vriendelijke oplossing. De gebruikte elementen zijn van karton, welke gecombineerd worden met overtrek hoezen. Het totaalbeeld geeft een realistische weergave van een ingerichte ruimte.

Keuken samengesteld uit Cubiqz elementen van karton
Slaapkamer samengesteld uit Cubiqz elementen
Slaapkamer samengesteld uit Cubiqz elementen

Bij een goed einde hoort een goed begin. Confucius, chinees filosoof (551 v.Chr. – 479 v.Chr.)